Αλβέρτος - Παύλος Γιαμίν

Διευθυντής/Εταίρος
Τομείς Ειδίκευσης: Λιμενικές και Συγκοινωνιακές Μελέτες

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Αλβέρτος – Παύλος Γιαμίν αποφοίτησε το 1973 από το Πολυτεχνείο της Αλεξάνδρειας Αιγύπτου, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών – Τομέας Δομοστατικής. Συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών – Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής όπου και έλαβε Δίπλωμα το 1974.

Πλέον της ελληνικής γλώσσας μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά και σε ικανοποιητικό επίπεδο Ιταλικά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2003 – Έως Σήμερα

Διευθυντής της εταιρείας CNWAY και υπεύθυνος συντονισμού των Λιμενικών και Συγκοινωνιακών μελετών που αναλαμβάνει η εταιρία.

1988 – 2002

Διευθυντής του γραφείου μελετών “Αλβέρτος Γιαμίν και Συνεργάτες” και υπεύθυνος συντονισμού των Λιμενικών και Συγκοινωνιακών μελετών που ανέλαβε το γραφείο.

1988 – 1995

Εταίρος της μελετητικής εταιρίας Μηχανικοί ΕΠΕ και υπεύθυνος συντονισμού των Λιμενικών και Συγκοινωνιακών μελετών που ανέλαβε η εταιρία.

1976 – 1988

Συνεργάτης μελετητής της εταιρίας DENCO Σύμβουλοι Μηχανικοί ΑΕ στους τομείς των λιμενικών, συγκοινωνιακών και στατικών μελετών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έλαβε μέρος σε σημαντικά λιμενικά και συγκοινωνιακά έργα στην Αίγυπτο, στη Σαουδική Αραβία, στη Υεμένη και στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.

1974 – 1976

Μηχανικός Εργοταξίου της κατασκευαστικής εταιρίας ETE Εργοληπτική Τεχνική Εταιρία ΑΕ με συμμετοχή σε έργα που είχε αναλάβει η εταιρία στην Ελλάδα και στη Λιβύη, συμπεριλαμβανομένων της επίβλεψης κατασκευής αστικής οδοποιίας στη Βεγγάζη και του σχεδιασμού στρατιωτικού αεροδρομίου στη Ντέρνα.

 

ΜΕΛΟΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος

Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων

U.A.E. Society of Εngineers

Egyptian Society of Engineers

Libyan Society of Civil Engineers

The world Association for Waterborne Transport Infrastructure (PIANC)

Μαρία Νικολακάκου

Εταίρος
Τομέας Ειδίκευσης: Τοπογραφικές Μελέτες

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Η Μαρία Νικολακάκου έλαβε το δίπλωμα του Τοπογράφου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1996. Μιλάει και γράφει άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2007 – Έως Σήμερα

Η Μαρία είναι εταίρος της CNWAY όπου και ανέλαβε το αντικείμενο των τοπογραφικών και βυθομετρικών αποτυπώσεων που εκτελούνται στα πλαίσια των μελετών που αναλαμβάνει η εταιρία μας.

2003 – 2006

Ελεύθερος επαγγελματίας στο αντικείμενο της τοπογραφικής και βυθομετρικής αποτύπωσης.

2000 – 2002

Τοπογράφος μηχανικός στην εταιρεία “ΤΟΠΟΔΟΜΙΚΗ” όπου είχε συμμετοχή στα έργα του Εθνικού Κτηματολόγιο και Χαρτογράφησης ΑΕ.

1998 – 1999

Τοπογράφος μηχανικός στην εταιρία “GEOMET” όπου είχε συμμετοχή στην Κτηματογράφηση και Χαρτογράφηση των νομών Ρεθύμνης και Χανίων.

 

ΜΕΛΟΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Γεώργιος Γιαμίν

Εταίρος
Τομείς Ειδίκευσης: Λιμενικές και Περιβαλλοντικές Μελέτες

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Γεώργιος Γιαμίν έλαβε το δίπλωμα του Μηχανικού Μεταλλείων Μεταλλουργών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2002. Οι εξαιρετικές προπτυχιακές επιδόσεις του εξασφάλισαν υποτροφία για τη συνέχιση των σπουδών του στο University of Toronto (UofT), τμήμα πολιτικών μηχανικών, από όπου και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (ΜSc) στο αντικείμενο των έργων πολιτικού μηχανικού το 2005.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο Γεώργιος είναι εταίρος της CNWAY από το 2007 και ασχολείται με τα αντικείμενα των λιμενικών και περιβαλλοντικών μελετών της εταιρίας. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό λιμενικών έργων και στους ελέγχους ευστάθειας κρηπιδωμάτων σε στατικές και δυναμικές συνθήκες. Εισήγαγε επίσης το αντικείμενο των περιβαλλοντικών μελετών στις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας και εξειδικεύτηκε σε θέματα που αφορούν την αδειοδότηση των λιμενικών έργων.

Είναι επίσης μέλος της διεθνούς ομάδας σύνταξης της τεχνικής μελέτης για την ανάπτυξη του Ελληνικού στον τομέα τον λιμενικών έργων για την εταιρία DENCO AE.

 

ΜΕΛΟΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Κωνσταντίνος Γιαμίν

Εταίρος
Τομείς Ειδίκευσης: Λιμενικές και Ακτομηχανικές Μελέτες

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Κωνσταντίνος Γιαμίν έλαβε το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού από το University of Manchester (UMIST) του Ηνωμένου Βασιλείου το 2002. Αποφοίτησε πρώτος σε σειρά κατάταξης στο τμήμα του και η πτυχιακή του εργασία με τίτλο «Σήραγγα επέκτασης αυτοκινητοδρόμου» έλαβε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό της εταιρείας Corus Group μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων. Μιλάει και γράφει άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο Κωνσταντίνος είναι συνεργάτης της εταιρίας CNWAY από το 2003 και ασχολείται με το αντικείμενο των λιμενικών μελετών και των μαθηματικών μοντέλων προσομοίωσης κυματισμών και μεταφοράς ιζήματος, τα οποία ανέπτυξε και ενέταξε στις παρεχόμενες δραστηριότητες της εταιρίας.

Είναι επίσης μέλος της διεθνούς ομάδας σύνταξης της τεχνικής μελέτης για την ανάπτυξη του Ελληνικού στον τομέα τον λιμενικών έργων για την εταιρία DENCO AE.

 

ΜΕΛΟΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος
Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος

Δημήτρης Κούτσουρας

Συνεργάτης
Τομέας Ειδίκευσης: Λιμενικά Έργα

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Δημήτρης Κούτσουρας έλαβε το δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) το 2005. Το 2008 παρακολούθησε επιτυχώς το πρόγραμμα με τίτλο “Σχεδιασμός και Κατασκευή Υπογείων Έργων” του ΕΜΠ και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο Δημήτρης είναι το νεότερο μέλος της ομάδας μας αφού εντάχθηκε στο δυναμικό της CNWAY το 2012. Ασχολείται με το αντικείμενο των λιμενικών και στατικών μελετών. Την περίοδο 2009 – 2012 εργάστηκε στην εταιρεία STAND Σύμβουλοι Μηχανικοί ΑΕ στο τμήμα των στατικών μελετών.

ΜΕΛΟΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος
Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος

Ηλίας Βασιλειάδης

Ειδικός Σύμβουλος
Τομείς Ειδίκευσης: Πολεοδομικός Σχεδιασμός, Τουριστική Ανάπτυξη, Μαρίνες

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Ηλίας Βασιλειάδης έλαβε Πτυχίο στην Αρχιτεκτονική από το Cornell University (ΗΠΑ) το 1969 και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους MSC στον Πολεοδομικό, Περιφερειακό και Χωροταξικό Σχεδιασμό από το University of Pennsylvania (ΗΠΑ) το 1972.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2011 – Έως Σήμερα

Ανεξάρτητος Σύμβουλος και Υπεύθυνος Συντονισμού για την αναβάθμιση και μελλοντική επέκταση της Αστήρ Παλλάς Μαρίνα στην Βουλιαγμένη, Ελλάδα. Είναι επίσης υπεύθυνος του τομέα λιμενικών έργων της διεθνούς ομάδας σύνταξης της τεχνικής προσφοράς για την ανάπτυξη του Ελληνικού που κατατέθηκε στα πλαίσια του διεθνή διαγωνισμού από την LAMDA Development και διακρίθηκε για την επόμενη φάση.

1986 – 2011

Ανεξάρτητος συνεργάτης της DENCO Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε., και Διευθυντής της εταιρίας CANDILIS – GREDECO, με έδρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έως και το 2001. Εργάστηκε ως υπεύθυνος συντονισμού σημαντικών έργων μεταξύ των οποίων και λιμενικών τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μέση Ανατολή. Στέλεχος της ομάδας μελέτης των έργων του Φαληρικού όρμου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και για τα έργα μετά-ολυμπιακής ανάπτυξης σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Renzo Pianno.

1983 – 2001

Διευθύνων μέτοχος της εταιρείας “CANDILIS – GREDECO”, θυγατρικής της εταιρίας DENCO A.E. στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

1975 – 1982

Στην “ΠΙΤΡΙΑ ΕΠΕ» Σύμβουλος στο τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης.

ΜΕΛΟΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος
U.A.E. Society of Engineers
Συνεργαζόμενο Μέλος της American Institute of Planners
Αντιπρόεδρος του ναυταθλητικού Ομίλου Βούλας
Ανώτερο Μέλος του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης
Μέλος του συμβουλίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

Μαρία Χατζημαρκάκη

Συνεργάτιδα
Τομέας Ειδίκευσης: Λιμενικές και δομοστατικές μελέτες

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Η Μαρία Χατζημαρκάκη έλαβε το δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού το 2005 από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Το 2007 παρακολούθησε επιτυχώς το πρόγραμμα με τίτλο “Πολεοδομικό και Χωροταξικό Σχεδιασμό” του ΕΜΠ και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc. Μιλάει και γράφει άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η Μαρία εντάχθηκε στο δυναμικό της CNWAY το 2007. Ασχολείται με το αντικείμενο των λιμενικών, στατικών και περιβαλλοντικών μελετών.

 

ΜΕΛΟΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος
Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος